Om mig

Jag heter Daniel Graf jag är 43 år gammal och jag har gått igenom många transformationer i mitt liv och det kommer förmodligen ett par sådana till innan resan är slut. Sånt är livet sägs det och jag försöker gilla läget bäst jag kan.


Jag är uppvuxen bland vinbergen i sydvästra Tyskland och flyttade till Berlin som 21åring för att bland annat plugga svenska eftersom jag hade blivit kär i Skandinavien på en klassresa när jag var 15.  När jag var 29 flyttade jag till Sverige och sedan dess har jag bott på olika platser runtom i landet.


Våren 2020  avslutade jag livscoachutbildningen i Kjell Haglunds livscoachakademi. Annars är jag bland annat utbildad trädgårdsmästare från Rosendals trädgård i Stockholm och jag disputerade i mikrobiologi på Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.


För några år sedan gick jag in i väggen. Det hade blivit för mycket och jag var tvungen att ta en paus och fundera igenom mina livsval och mitt sätt att se på livet. Det blev början på en resa mot en inre lugn och lycka som fortfarande pågår.


Idag jobbar jag deltid som miljöstrateg på Helsingborgs stad och deltid som livscoach vilket är det perfekta pusslet för just mig.


Vad är ditt perfekta pussel?


Min naturvetenskapliga bakgrund gör att jag angriper problem på ett analytiskt sätt med båda fötterna på jorden. Samtidigt är jag lyhörd, varm och inkännande som person och jag har förmågan att se människan bakom fassaden.Copyright © All Rights Reserved